Hoteller

Ordet hotel kan spores tilbage til begrebet gæstfrihed – og det er et begreb hotellerne i Danish Bike Hotels lægger stor vægt på. Det at du skal føle dig hjertelig velkommen som cykelgæst!

Alle hotellerne er privatejede og har hver sit særpræg. Fælles er holdningen til kvalitet og øjet for de små detaljer – og det at give dig og din cykel bedst mulige ophold.

Der er ikke en standardliste over faciliteter, du kan forvente at finde. Mange steder kan du få cyklen låst inde om natten og der er næsten altid det mest nødvendige værktøj tilgængeligt. Andre steder kan du få vasket og tørret dit cykeltøj – og der er ofte også mulighed for at få cyklen vasket, hvis du har været på grusveje eller kørt i mudder i skoven.

Du kan selvfølgelig altid få råd og gode forslag til cykelturen, og oftest er der lokale cykelkort eller ruter til download, så du får den bedst mulige oplevelse.

Uanset hvad kan du altid glæde dig til en god seng og et solidt morgenmåltid. Rigtig mange hoteller har desuden egne restauranter, og ellers kan de henvise til nogle lige i nærheden.

Glæd dig til nogle flotte ture på cykelstien, på vejen og i skoven – og til den forkælelse der venter, når du vender hjem til hotellet.

 

 

 

undefined

Et mindeværdigt ophold

De fleste har gode minder om cykling. Måske fra dengang far løb efter børnecyklen med en pind bundet til bagagebæreren, så man fik lært at holde balancen – eller måske fra dengang man cyklede på tur sammen med sin første kærlighed.

Sådanne minder skal man tage vare på – og samtidigt skal man hele tiden sørge for, at der bliver lagt nye minder i kurven. Det er noget af det, vi skaber grundlaget for med Danish Bike Hotels.

Hos Small Danish Hotels har vi lang erfaring i det gode værtskab. Vi var derfor heller ikke i tvivl om, at mange af vore hoteller ville passe perfekt som cykelhoteller og var glade for at gå ind i samarbejdet om etablering af Danish Bike Hotels.


Hotellerne sørger for de bedst mulige rammer for dit ophold og for dig og din cykel – og så har du alle muligheder for at få nye, dejlige minder. Det kan være om den romantiske weekend, hvor I havde madkurven og champagnen bagpå cyklen, eller om familieturen, hvor tre generationer opdagede en ny egn af Danmark sammen på to hjul. Det kan også være om den fede følelse i kroppen, da du klarede det sorte spor i skoven på mountainbiken – eller om træningsopholdet sammen med motionsholdet, hvor I cyklede 200 kilometer.

Både minder og hoteller venter på dig – glæd dig til at besøge Danish Bike Hotels!

Finn Steffensen, formand, Small Danish Hotels

undefined

 

Godt værtskab over alt

Hotellerne i Danish Bike Hotels ligger strøet ud over hele landet – fra Nordjylland til Bornholm og fra øst til vest.
 
Alle hoteller har focus på dig som cyklist – og har gode faciliteter til både dig og din tohjulede ven.
 
Uanset om du vil på langtur på de nationale cykelruter, opdage nærområdet, i skoven med drengene eller ud og køre nogle bakker på raceren, så er der altid en god overnatningsmulighed og et måltid mad i nærheden.

En cykeltur kan fint kombineres med kulturelle oplevelser, og måske er der nogle i familien, som ikke skal med på cykel, men hellere vil gå en tur eller tage en dukkert. Der er også rige muligheder for gode smagsoplevelser - og apropos smagsoplevelser, så har øl og cykling altid hængt godt sammen, så måske du skulle stoppe ved et bryggeri og tage en velfortjent pause.

Selvom Danmark ikke er blandt de største lande i verden, så ligger der bunker af gode og spændende oplevelser i verdensklasse - og en cykel og vores mange hoteller er et perfekt udgangspunkt for det hele.

Velkommen på Danish Bike Hotels!