Marienlyst Strandhotel

undefined

 

undefinedMarienlyst Strandhotel ligger på kanten af Øresund. Overalt hvor du færdes, har vi indrettet os, så du hurtigt føler dig velkommen og ikke mindst hjemme. Så uanset om du er til gourmet oplevelser, prisvindende spa, unik natur og kultur eller lidt af det hele, så finder du det på Marienlyst Strandhotel.

 

Antal værelser: 227

 

Faciliteter på hotellet

  • Flere forskellige restauranter 
  • Prisvindende SPA
  • Stand
  • Casino

 

Faciliteter til cyklister

  • Turforslag
  • Digitale ruter til download 

 

Afstand til 

Banegård: 200 m (Marienlyst Station)

Lufthavn: 70 km (Københavns Lufthavn)

Marienlyst Strandhotel ligger i udkanten af Helsingør, lige ned til Øresund. Her kan du sætte dig på cyklen og fx starte klassikeren ”Kysten Rundt” direkte fra hotellet – og glæde dig til ca. 125 kilometer på raceren rundt på Nordsjælland. Du kan også tage en tur rundt om nogle af de store sjællandske søer – og du kan tage cyklen med ”hinsidan” og opleve nogle af Skånes fine cykelveje.

 

Turen over Øresund er også en mulighed, hvis du er afsted med turcyklen. Helsingborg byder på mange fine oplevelser – og det er enkelt at tage cyklen med færgen over sundet, så du har transporten på plads. 

På den danske side ligger blandt andet Gurre Sø og venter på et besøg – og når du er ved Gurre skal du selvfølgelig også besøge ruinen af Gurre Slot, hvor Valdemar Atterdag døde i 1375.

 

På mountainbiken er det oplagt at tage en tur på sporet i Store Dyrehave og Tokkekøb Hegn, som er et af Naturstyrelsens oprindelige ”10 Spir”. Udfordringerne er både blå, røde og sorte, og den lange ”Kongerute” danner tilsammen Danmarks længste singletrack.  

Lidt længere mod syd finder du endnu flere fede oplevelser i det tekniske og udfordrende spor i Rude Skov, så der er al mulig grund til at tage mtb’en med til Marienlyst.

 

Links til cykeloplevelser:

www.visitnordsjaelland.dk/nordsjaelland/cykelruter-i-nordsjaelland
www.naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/aktiviteter/mountainbike/st-dyrehave-og-tokkekoeb-hegn-nordsjaelland/

www.singletracker.dk/da/tracks/rude-skov/-KeIyZ

Billederne i galleriet er en generel præsentation af hotellet og omgivelserne, og afspejler ikke nødvendigvis værelser, måltider, faciliteter mv., som er indeholdt i opholdspakkerne.

Marienlyst Strandhotel

Nordre Strandvej 2A

DK-3000 Helsingør

Telefon +45 4921 4000
E-Mail hotel@marienlyst.dk

Web: www.marienlyst.dk