Hovedstaden og Bornholm

København ligger i den absolutte verdenstop, når det gælder cykelbyer. Masser af faciliteter og en infrastruktur, som mange steder tilgodeser cyklisterne. Cykelslangen over havneløbet er et godt eksempel
– og det er oplagt at kombinere storbyens muligheder og tilbud med naturoplevelser stort set lige udenfor hoteldøren. 

 

Ud ad byen kan du følge National Cykelrute nr. 9 mod nord, og hurtigt er du ude i Strandvejsmiljøet og hyggen langs Øresund med masser af muligheder for et stop ved en café eller en iskiosk. For racercyklister er der flere klassiske stoppesteder – og en klassiker er også Kysten Rundt, som bringer dig op forbi badebyerne ved Kattegat.

 

Det bynære miljø i Nordsjælland har et stærkt grønt præg, og det er godt for mountainbikere. Både Hareskoven og Store Dyrehave er på listen over Naturstyrelsens Ti Spir, og Djævlesporet ved Slangerup byder også på spændende udfordringer.

 

Udfordringer på brede dæk er der selvfølgelig også masser af på Bornholm og som noget helt specielt i Danmark kører du her på klipper mange steder. Her er både trailcenter og downhill – og er det ikke mtb’en, men raceren, du har fået med til klippeøen, så er bjergvejen i Gudhjem en af de udfordringer, som absolut bør krydses af på listen.


 

 

 

 

 

Hotellerne i Hovedstaden og på Bornholm

undefined           undefined

undefined          undefined

undefined          undefined