Hotel Svanen

undefined

 

undefined  Vi mødes om store oplevelser og værtsætter den nære kontakt til vores gæster meget højt. Afslappet og hyggeligt miljø i vores bar og lounge og en god middag i restauranten, hvor vores professionelle tjenere tager sig godt af vores gæster. Fra ankomst til afrejse, så håber vi at I nyder at besøge os, lige så meget som vi nyder at have jer på besøg.

Antal værelser: 102

Faciliteter på hotellet

  • Egen a la carte restaurant
  • Stor bar

Faciliteter til cyklister

  • Cykelstald / indendørs cykelopbevaring
  • Turforslag
  • Digitale ruter til download

Afstand til

  • Banegård: 25 km (Vejle Station)
  • Lufthavn: 3 km (Billund)

Hotel Svanen er et rigtig godt udgangspunkt for cykling i et spændende landskab. Her er du inde i slettelandskabet, hvor det er forholdsvis fladt – og lige ved siden af bliver det kuperet, hvis du fx kører ned i Vejle Ådal og tager Bindeballestien ind mod Vejle. Husk at stoppe ved Bindeballe Købmandsgård og Ravningebroen.
Det flade landskab bliver for alvor tydeligt på Randbøldal Hede, hvor du kan tage en tur i den skønne natur omkring Syvårs-søerne.

Sporet i den nærliggende Gyttegård Plantage giver dig gode udfordringer på mountainbiken. Husk at lægge mærke til det meget specielle landskab i Grene Sande.

På raceren er Vejle Ådal næsten er must. Slyngede veje og mulighed for en masse højdemeter i noget af Danmarks mest interessante terræn. Du kan også stikke helt ind til Vejle og prøve kræfter med fx Kiddesvej og Gammel Kongevej – og køre på noget af den samme asfalt som Tour de France-rytterne under Grand Départ i Danmark i 2022.


 
Links til cykeloplevelser:


www.visitvejle.dk/vejle/oplevelser/cykelferie/kingdom-of-cycling
www.visitbillund.dk/billund/service-information/grene-sande-mountainbike-rute-gdk682748

Billederne i galleriet er en generel præsentation af hotellet og omgivelserne, og afspejler ikke nødvendigvis værelser, måltider, faciliteter mv., som er indeholdt i opholdspakkerne.

undefined

 

Hotel Svanen, Billund


Nordmarksvej 8

DK-7190 Billund
Telefon +45 75 33 28 33
E-Mail billund@hotelsvanen.dk
Web: www.hotelsvanen.dk