Absalon Hotel

undefined  

 

undefinedVelkommen til Vesterbro – Københavns mest kreative og pulserende bykvarter. 

Og hjertelig velkommen til Absalon, vores firestjernede familieejede hotel, som byder dig indenfor med lige dele autentisk hygge og livlig storbycharme. Glæd dig til vores velindrettede værelser designet af Designers Guild. 

Nyd en økologisk morgenmad i vores restaurant og nyd en forfriskning i Absalon Bar. Vores personale står altid klar til at hjælpe jer.

 

Antal værelser: 161

 

Faciliteter på hotellet

 • Absalon Bar
 • Morgenmadsrestaurant

 

Faciliteter til cyklister

 • Cykelstald / indendørs cykelopbevaring
 • Basalt værktøj incl. fodpumpe
 • Mulighed for cykelvask
 • Tilbud om vask af cykeltøj
 • Mulighed for tørring af cykeltøj
 • Kortmateriale med cykelruter
 • Digitale ruter til download
 • Turforslag
 • Mulighed for cykelleje 
 • Ladestation til elcykel

 

Afstand til 

Banegård: 200 m

Lufthavn: 10 km

Absalon Hotel ligger i hjertet af København med alle storbyens cykelmuligheder lige udenfor døren.

Du cykler hurtigt og enkelt rundt til alle seværdigheder og attraktioner – og der er masser af parker og grønne områder, hvor det er oplagt at tage et stop. 

Husk også at besøge Havnen; tag badetøjet med og tag en dukkert eller parkér cyklen ved en café og nyd livet over en kop kaffe.

 

Cykelbroerne over Havnen giver nye og spændende muligheder. Her kan du krydse frem og tilbage til Christianshavn og Amager – og vil du ud i det grønne er Dyrehaven og Amager Fælled de helt rigtige steder at tage hen.

 

Selv med placeringen midt i storbyen er der ikke langt til de gode oplevelser på racercykel. Strandvejen bringer dig hurtigt op mod Nordsjælland og en tur ud til Roskilde Fjord kan også anbefales.

 

Der er et stort net af mærkede cykelstier både i og udenfor København, og du kan blandt andet køre på Nationalrute 4, 6 og 9. 

 

Links til cykeloplevelser:

www.kk.dk/artikel/cykelruter-og-cykelkort

https://www.kk.dk/havneringen

 

Billederne i galleriet er en generel præsentation af hotellet og omgivelserne, og afspejler ikke nødvendigvis værelser, måltider, faciliteter mv., som er indeholdt i opholdspakkerne.

undefined

Absalon Hotel

Helgolandsgade 15
DK-1653 København V

Telefon +45 3331 4344
E-Mail info@absalon-hotel.dk

Web: www.absalon-hotel.dk

 

Cykelophold på Absalon Hotel

undefined

 

undefined

Booking sker hos Small Danish Hotels

 

undefined

Booking af grupper på min. 10 personer

København er det oplagte valg for en anderledes og spændende cykelferie med familien. Absalon Hotel har sammensat en helt fantastisk tur, hvor der er oplevelser for hele familien.
På ankomstdagen går turen ud til ARKEN museum. En tur på ca. 16 km, der byder på flot natur, kultur og mulighed for en tur på stranden. I får håndklæder med til turen og der vil være mulighed for at tilkøbe en strandpakke med sandwiches, frugt og vand.
Dagens program slutter med burgers på Tommi´s Burger Joint i Kødbyen, som er et sikkert hit hos børnene.
Dag 2 starter med lækker økologisk morgenmad på hotellet. Derefter går turen til Københavns Havnering. En tur på 13 km der kan tages i eget tempo og som byder på mange forskellige oplevelser. På Ofelia Plads skal I på en guided tur i båd med "Hey Captain". Denne private tur tager en time og viser den smukke indre del af havnen samt dens seværdigheder.
Efter hjemkomst til Absalon Hotel er der middag for hele familen på "Barners Kælder".
På den sidste dag skal I, efter morgenmaden, langs Strandvejen mod Klampenborg. Den smukke Dyrehave udforskes på cykler og har mulighed for at tage en tur på "Bakken" eller "Bellevue Strand".

 

Pakken indeholder:

 • Velkomstpakke på værelset

- Indgang til ARKEN museum

- Middag på Tommi´s Burger Joint

- Middag på Barners Kælder

- Guided tur med "Hey Captain"

 • Lån af cykel.
 • Mulighed for tilkøb af strandpakke med sandwich, vand og frugt.

undefined

 

undefined

Booking sker hos Small Danish Hotels

 

undefined

Booking af grupper på min. 10 personer

Absalon Hotel har igen overgået sig selv med denne cykelpakke. En perfekt sammensætning af motion, oplevelser, læring og udsøgt mad. På ankomstdagen bliver I modtaget med velkomstdrink i Absalon Bar. Derefter er der middag i Kødbyen og så er der lagt op til en fantastisk tur på dag 2. Turen går mod Vejby i Nordsjælland. En tur på ca. 120 KM, der tager jer igennem det smukke landskab, og hvor endestationen er restaurant "Rabarbergården". Ligesom Absalon Hotel, arbejder Rabarbergården for en mere bæredygtig verden og denne unikke restaurant er hele turen værd. Der er naturligvis muligheder for flere stop undervejs, og her hjælper hotellets ansatte gerne med forslag.
Efter hjemkomst til det 4-stjernede hotel, er der mulighed for at slappe af inden I skal spise aftensmad på restaurant BARR.
På afrejsedagen er der frit valg imellem hotellets forslag til ruter. Der er mange forskellige varianter og de alle kan downloades til cykelcomputeren eller smartphone.
Denne 3-dags tur er fyldt med unikke oplevelser, I kommer rigere hjem fra.
Den skal simpelthen opleves og findes ikke bedre.

 

Pakken indeholder:

 • Velkomstpakke
 • Morgenmad
 • Velkomstdrink
 • Middag på Fishmarket,
 • Middag på BARR
 • Besøg hos Rabarbergården