Hotel Lisboa

undefined

 

undefinedHotel Lisboa er et hyggeligt lille familiedrevet hotel i den sydlige del af Frederikshavn. 

Vi ligger tæt ved storslået natur i det smukke Bangsbo-område og tæt på det charmerende lille fiskerleje, Sæby. Hotel Lisboa er tæt på både skov og strand. 

Brug vores lille hotel som base, når du skal på spændende outdoor-eventyr i Nordjylland. Vi har gode MTB-, cykel- og vandreruter lige i baghaven.

 

Antal værelser: 32

 

Faciliteter på hotellet

  • Restaurant
  • Madpakkeordning

 

 

Faciliteter til cyklister

  • Cykelstald / indendørs cykelopbevaring
  •  Mulighed for cykelvask
  • Tilbud om vask af cykeltøj 
  • Mulighed for tørring af cykeltøj
  • Kortmateriale med cykelruter
  • Digitale ruter til download

 

 

Afstand til 

Banegård: 3 km (Frederikshavn)

Lufthavn: 68 km (Aalborg)

 

Nordjylland – Lysets Land – har en masse gode cykelruter for familier, par, pensionister og i det hele taget alle, der gerne vil cykle i smuk natur. Cykelruter, der både egner sig til øvede og nybegyndere – og også for dem, der vil på længere ture, for National Cykelrute nr. 3 starter i Frederikshavn og National Cykelrute nr. 5 passerer Hotel Lisboa på sin vej fra Skagen til Sønderborg.

 

Du kan vælge mellem "Den grønne tur" som er en 60 km lang cykelrute i smuk natur, "Cykeltur Nord" gennem den nordlige del af Frederikshavn til Palmestranden, "Cykeltur Syd" som tager dig rundt i det bakkede terræn i den sydlige del af Frederikshavn og "Kongestien" hvor du kører gennem den smukke Vandværkskov til Flade bakker og Cloostårnet,

 

Er du til det mere sportslige bør du besøge det nyanlagte mountainbikespor på Pikkerbakken i Bangsbo ca. 1 km fra hotellet, som hele tiden er under udvikling, og desuden er der gode mountainbikespor i Sæbygaardskov ca. 10 km fra hotellet

 

Links til cykeloplevelser:
www.visitnordjylland.dk/nordjylland/oplevelser/cykelruter-i-nordjylland 

www.frederikshavn.dk/media/12768/rutebeskrivelser-2020-juli.pdf

 

Billederne i galleriet er en generel præsentation af hotellet og omgivelserne, og afspejler ikke nødvendigvis værelser, måltider, faciliteter mv., som er indeholdt i opholdspakkerne.

Hotel Lisboa

Søndergade 248

DK-9900 Frederikshavn

Telefon +45 9842 2133

E-Mail info@lisboa.dk

Web: www.lisboa.dk