Skovshoved Hotel

undefined

 

 undefinedSkovshoved Hotel er et lille familiedrevet hotel med 22 værelser og rødder tilbage til 1660. 

Vi er beliggende på Strandvejen nord for København i det gamle fiskerleje med udsigt over Skovshoved Havn og Øresund. Vi er tæt på skov og strand og blot 7 kilometer udenfor København. Når man træder ind gennem det smukke indgangsparti på Skovshoved Hotel, mærker man med det samme, at her er et hotel, der sætter pris på kvalitet og design.

Nyd det skønne område og mød en række andre cykel entusiaster på din vej langs kysten

 

Antal værelser: 22

 

Faciliteter på hotellet

  • Restauranten (Hereford Beefstouw) 
  • Menukort med alle klassikerne samt række fiske- og vegatarretter
  • Vores nabo er Skovshoved Kro, der serverer danske retter

 

Faciliteter til cyklister

  • Mulighed for cykelleje 

 

Afstand til 

Banegård: 1,5 km (Ordrup Station)

Lufthavn: 25 km (Københavns Lufthavn)

 

National Cykelrute nr. 9 løber forbi hotellet på sin vej mellem Helsingør og Gedser, så du kommer umiddelbart ud på en spændende cykelrute, som kan føre dig både mod nord og syd. Følger du den mod syd er der kort vej til København og alle storbyens fristelser, forlystelser og seværdigheder, og vejen mod nord tager dig i stedet på langs Øresund, hvor du både kan besøge Dyrehaven og Louisiana, og selvfølgelig også kan nyde strandlivet og udsigten over vandet fra en café i et af de hyggelige havnemiljøer.

 

Dyrehaven er også oplagt at opleve på en mountainbike, hvor du kan følge i sporene af tidligere tiders parforcejagter og opleve, hvordan de kongelige jagter foregik for nogle århundreder siden. Du kan selvfølgelig også tage mountainbiken med i bilen eller S-toget og teste sporene i Hareskoven og Rude Skov. Her får du mere sved på panden – og mountainbikeoplevelser i dansk topklasse.

 

Skovshoved Hotels beliggenhed gør også hotellet til et suverænt udgangspunkt for ture på racercyklen i Nordsjælland. Følg Strandvejen op mod Helsingør og Gilleleje eller kør mod vest med kurs mod de store søer eller Roskilde Fjord. 

 

 

Links til cykeloplevelser:
www.naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/naturguider/jaegersborg-dyrehave

www.cykelogi.dk/cykelruter 

 

Billederne i galleriet er en generel præsentation af hotellet og omgivelserne, og afspejler ikke nødvendigvis værelser, måltider, faciliteter mv., som er indeholdt i opholdspakkerne.

undefined

 

Skovshoved Hotel

Strandvejen 267
DK-2920 Charlottenlund 
Telefon +45 3964 0028
E-Mail reception@skovshovedhotel.com
Web: www.skovshovedhotel.com

Cykelophold på Skovshoved Hotel

undefined

 

undefined

Booking sker hos Small Danish Hotels

 

undefined

Booking af grupper på min. 10 personer

 

Skovshoved Hotel er et atmosfærefyldt familiehotel med 22 værelser. Med kun 7 km til København kaldes hotellet også det urbane badehotel.

 

Hotellet er beliggende på Strandvejen i et gammelt fiskerleje med udsigt over havn og Øresund. Lige udenfor døren løber den smukke nationale cykelrute nr. 9, som strækker sig langs kysten; nordpå til Helsingør forbi Bellevue Strand, Jægersborg Dyrehave og nordkystens mange museer, mens ruten sydpå går via Bispebjerg og København langs Sjællands østkyst til Gedser. 

I området kan bla. opleves Arne Jacobsens arkitektur, Dyrehaven med Eremitageslottet og Dyrehavsbakken samt Københavns mange attraktioner. 

 

Straks man træder ind ad det smukke indgangsparti, mærker man en unik atmosfære, høj og engageret service og en flot og kvalitetsbevidst indretning. Værelserne er hyggelige, flere med udsigt over Øresund. Husets restaurant, A Hereford Beefstouw Skovshoved, byder udover de velkendte kvalitetsbøffer, også på flere fiske- og vegetarretter. Som nabo ligger Skovshoved Kro. 

 

Området har cykelruter til alle typer ture, lige fra den hyggelige familie-tur over tematiserede ruter omkring fx. arkitektur til ture for livsnyderpar, som vil have kunstoplevelser og restaurantbesøg.