Skjalm Hvide Hotel

undefined

 

 undefinedSkjalm Hvide Hotel ligger centralt i det naturskønne Nordsjælland, og byder på moderne, smagfulde værelser. I restauranten kan du nyde et skønt måltid og både tjenere og kokke gør deres yderste for at give en oplevelse i særklasse. Ikke langt fra hotellet finder du Buresø og i de omkringliggende skove findes en række spændende mountainbikeruter. 

National Cykelrute nr. 2 løber lige udenfor hovedindgangen. 

 

Antal værelser: 64

 

Faciliteter på hotellet

 • Restaurant
 • Lounge område
 • Gårdhave
 • Bar
 • Petangue
 • Poolbord
 • Bordfodbold

 

Faciliteter til cyklister

 • Cykelstald / indendørs cykelopbevaring
 • Basalt værktøj incl. fodpumpe
 • Mulighed for cykelvask
 • Tilbud om vask af cykeltøj 
 • Mulighed for tørring af cykeltøj
 • Kortmateriale med cykelruter
 • Digitale ruter til download
 • Turforslag
 • Mulighed for cykelleje 

 

Afstand til 

Busstoppested: 50 m (Jørlunde (Roskildevej))

Banegård: 5 km (Ølstykke Station)

Lufthavn: 50 km (Københavns Lufthavn)

 

Lige udenfor hoveddøren på Skjalm Hvides Hotel løber National Cykelrute nr. 2 på sin vej mellem Hanstholm og København. Følger du ruten ind mod hovedstaden kan du være fremme på Rådhuspladsen på 2 timer. Det tager selvfølgelig lidt længere tid til Hansholm – men du kan fint bruge ruten til en flot tur ud til Roskilde Fjord. Regionale cykelruter slynger sig rundt om fjorden og rundt i Nordsjælland, så der er masser af spændende muligheder sammen med din tohjulede ven – og ægtefællen, familien og vennerne.

 

Mange af de samme muligheder er oplagte for dig, der kører racer. Du kan både vælge nogle af de klassiske ruter rundt langs den nordsjællandske kyst, og du kan cykle i sløjfer rundt om Roskilde Fjord og Isefjorden. Flere steder er der færger, som både binder tingene sammen og som samtidigt giver anledning til nogle minutters pause på turen.

 

På mountainbiken er det oplagt at tage en tur på Djævlesporet i Lystrup Skov. Singletracker.dk kalder sporet fantastisk og alene det er rigelig grund til at besøge det godt 13 kilometer lange spor.

Herudover er der masser af grus i skovene og landskabet rundt om Buresø og har du bilen med er der ikke langt til en række af de øvrige fine spor i området.

 

 

Links til cykeloplevelser:
www.visitfjordlandet.dk/oplevelser/cykelferie/

www.singletracker.dk/da/tracks/djaevlesporet

 

Billederne i galleriet er en generel præsentation af hotellet og omgivelserne, og afspejler ikke nødvendigvis værelser, måltider, faciliteter mv., som er indeholdt i opholdspakkerne.

undefined

Skjalm Hvide Hotel
Bygaden 1, Jørlunde
DK-3550 Slangerup

Telefon +45 4733 3389
E-Mail: info@shh.dk 

Web: www.shh.dk

 

Cykelophold på Skjalm Hvide Hotel

undefined

 

undefined

Booking sker hos Small Danish Hotels

 

undefined

Booking af grupper på min. 10 personer

Følg den nationale cykelrute, der både tager dig igennem skøn natur, Jægerspris slot og ”Vikingebyen” Frederikssund. Kør over Kronprins Frederiks Bro, og tag turen videre op langs vandet og igennem Jægerspris. På tilbagevejen kan du smutte forbi Hansens Is, der ligger lige udenfor Jægerspris og nyde en lækker is eller en kop kaffe.
Hotellet byder på en restaurant der tilbyder et varieret menukort der tager udgangspunkt i sæsonens råvarer.

undefined

 

undefined

Booking sker hos Small Danish Hotels

 

undefined

Booking af grupper på min. 10 personer

Er du til fart og udfordringer, og er der en fartdjævel gemt i dig? Så prøv kræfter med ”Djævlesporet” , som af Singletracker bliver beskrevet som et spor der er teknisk udfordrende og med en masse højdemeter. Der tages højde for alle niveau og alle kan være med. Hotellet byder på en restaurant der tilbyder et varieret menukort der tager udgangspunkt i sæsonens råvarer.

undefined

 

undefined

Booking sker hos Small Danish Hotels

 

undefined

Booking af grupper på min. 10 personer

Hop på din racer og følg hele kystlinjen rundt i Nordsjælland. Ruten tager dig gennem skøn natur og sørger samtidig for den dejligste havudsigt på det meste af ruten. Stop ved en af de mange kystbyer og snup et bagerstop inden turen igen går hjemad mod hotellet.