Kompas Hotel Aalborg

undefined

 

 

undefinedVelkommen på KOMPAS Hotel Aalborg – byens hyggeligste hotel. 

KOMPAS Hotel Aalborg ligger i centrum af byen, omgivet af kultur, natur og den særlige atmosfære, som kun Aalborg kan tilbyde. Vi har mange forskellige hotelværelser at vælge i mellem og egen parkeringsplads og mulighed for forsvarlig opbevaring af cykler i vores P-kælder.

 

Antal værelser: 111

 

Faciliteter på hotellet

 • Sauna
 • Morgenmadsrestaurant
 • Hyggelig loungeområder med mulighed for gode drikkevarer

 

Faciliteter til cyklister

 • Cykelstald / indendørs cykelopbevaring
 • Basalt værktøj incl. fodpumpe
 • Mulighed for cykelvask
 • Mulighed for cykelleje 
 • Ladestation til elcykel
 • Digitale ruter til download

 

Afstand til 

Banegård: 1 km (Aalborg Banegård)

Lufthavn: 6 km (Aalborg)

 

Den danske storby ligger lige udenfor døren og venter med sine mange cykelmuligheder. Du kan trille rundt og nyde atmosfæren, du kan krydse Limfjorden, du kan tage den tohjulede rundt til byens mange attraktioner og seværdigheder og du kan stikke en tur til en tur med færgen til Egholm og cykle øen rundt.

 

Aalborg er også et naturligt stop, hvis du cykler National Cykelrute nr. 3 – Hærvejen. Her er du på historisk langfart og er det mere den bynære historie, der trækker, kan du tage en tur til Lindholm Høje og besøge vikingernes gravplads.

 

Også for mountainbikere er der masser af muligheder med udgangspunkt i Aalborg. Der er spor i Hammer Bakker, Kongshøj Skov, Lundby Bakker, Storvorde og ved Poulstrup Sø. Herudover er det selvfølgelig oplagt at tage på tur langs Limfjorden, hvor mountainbiken giver dig friheden til at komme frem stort set overalt.

 

For racercyklisten ligger Aalborg som en smørklat midt i alting. Nordpå er landskabet forholdsvis flat – stik fx en tur op på de rolige veje i Lille Vildmose eller slå et slag ud til kysten. Sydpå kan du få lysten til bakker og højdemeter styret ved at køre en tur i Rebild Bakker – og du kan selvfølgelig også cykle på langtur langs Limfjorden og krydse over fjorden enten med færgen mellem Egense og Hals eller over Aggersundbroen ved Løgstør. 

 

 

Links til cykeloplevelser:
www.aalborg.dk/oplevelser/natur-og-parker/aktivt-friluftsliv/mountainbikeruter

www.visitnordjylland.dk/nordjylland/oplevelser/cykelruter-i-aalborg

 

Billederne i galleriet er en generel præsentation af hotellet og omgivelserne, og afspejler ikke nødvendigvis værelser, måltider, faciliteter mv., som er indeholdt i opholdspakkerne.

undefined

 

KOMPAS Hotel Aalborg

Østerbro 27
DK-9000 Aalborg
Telefon +45 9812 1900
E-Mail info@kompashotel.dk
Web: www.kompashotel.dk

 

Cykelophold på Kompas Hotel Aalborg

undefined

 

undefined

Booking sker hos Small Danish Hotels

 

undefined

Booking af grupper på min. 10 personer

Den bedste måde at opdage byen på er på cyklen. Tag på en hyggelig cykeltur langs Limfjorden direkte fra hotellet. Du kan nyde udsigten over vandet og cykle lige forbi flere af byens ikoniske steder som Utzon Center, Nytorv eller Aalborg Streetfood. 

Opholdet er inklusive indgang til Maritimt Oplevelsescenter Springeren, som også ligger ved vandet. Her findes der noget for alle aldre som piratspil, sejlsimulator eller en gammel dykkertank, som du kan kravle ind i. En gratis drink i hotellets bar sætter prikken over i’et på en oplevelsesrig dag.

 

Pakken indeholder:

 • 1 overnatning
 • Morgenmad
 • Adgang til Maritimt Oplevelsescenter Springeren
 • 1 drink i hotellets bar